Näytä yrityksesi parhaat puolet – laadukas kiinteistönhoito Harjavallan seudulla

Oletko koskaan miettinyt, miltä liikekiinteistösi näyttää asiakkaan silmin? Onko yritykseesi helppo ja miellyttävä tulla? Miltä yleiset tilat tai pihapiiri näyttävät?

Yritystä pyörittäessä asiakkaita voi houkutella monella tavalla. Mielikuvaan yrityksestä vaikuttavat hyvän tuotteen ja palvelun ohella myös liikeyrityksesi siisteys ja kiinteistö edustava ulkomuoto ja pihapiiri. Merstolan Huolto Oy tarjoaa yritysasiakkaille tasokasta kiinteistönhoitoa Harjavallan ja naapurikuntien alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Palvelumme yrityksille

Tarjoamme yritysten liikekiinteistöjen huoltoon seuraavia palveluita:

 • pihan kunnossapito
 • rappusiivous
 • yleisten tilojen siivoukset
 • avaintenluovutukset
 • lumityöt
 • hiekoitus
 • ovenavauspalvelu
 • 24/7 huoltopäivystys

Mikäli tarvitsemaasi palvelua ei löytynyt listasta, ota yhteyttä joka tapauksessa. Huoltoyhtiömme voi varmasti olla avuksi!

Maksimoi hyvä mielikuva, minimoi haitalliset riskit

Kiinteistönhoito on järkevä investointi yrityksesi maineen ja arvostettavuuden kannalta, mutta sen avulla voit myös välttää yllättäviä ja ikäviä vahinkotilanteita. Jos asiakas kaatuu yrityksesi jäisellä pihakivetyksellä tai liukkaissa portaissa, voi postiluukusta tipahtaa muhkea korvausvaatimus. Huoltoyhtiön avulla vältät riskit ja ylläpidät edustavaa ja turvallista liikekiinteistöä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa
24/7 päivystys: 02 674 2162 OVENAVAUS:

Ovenavaus:

arkisin klo 7–16 20€
muina aikoina 40€
laskutuslisä 10€

Kiinnostutko palveluistamme? Ota yhteyttä!

Mikäli kiinnostuit kiinteistöhuollon palveluistamme ja haluaisit kysyä lisää tai pyytää tarjouksen, ota meihin yhteyttä kätevästi oheisella lomakkeella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Merstolan Huolto Oy
Verkkotie 1
29200 HARJAVALTA

Y-tunnus: 2864458-8
Puh: +35826742162

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Merstolan Huolto Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.